Отпушване на канал в софия

Тези наши клиенти се оплакаха, че при дъжд им връща от най-близкия сифон до изхода на канализацията от сградата и им пълни мазетата, след което водата бавно се оттича. Когато бяхме вече на адреса се видя че въпросния сифон задържа вода, но на по-ниско ниво от терена в мазето.

отпушване на канал

След като подготвихме техниката за отпушване на канали и започнахме работа се разбра, че на 1.5м от сифона канализацията има проблем и спиралата не може да премине. Мястото беше локализирано, връзката между отклонението до сифона и канализационната тръба която излиза към улицата. Тъй-като канализацията не беше на дълбоко, разкъртихме и намерихме, че отклонението с размер Ф 110 беше пропаднало и затова водата която идва от покрива на сградата минава през това пропадане и избива от сифона като пълни мазето. Преработихме канализационното отклонение и премахнахме обратния наклон.

канализация, шахта

След направената проба водата изтичаше свободно в уличната шахта. Разтоянието между сифона и уличната шахта беше около 8 метра. Това беше един обект при който освен опита за отпушване на канала се наложи и извършване на ремонт на проблемния канал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *