Отпушване на запушени канали София

машина за почистване на каналиПроблемите в София със запушени канали не са рядко явление и за това създадохме този сайт за отпушване на канали София, за да можем да съдействаме при проблеми с канализацията. Нашата помощ е професионална при проблемни канали и ревизионни шахти и други съоръжения. Освен отстраняване на аварията по канализацията ви в София, може да ползвате и нашите практични съвети при експлоатацията на канализационните тръби.

Преди време един човек ни разказа следният случай: При запушването на канализацията им, и по точно след отпушването водата бързо е изтекла, но мазетата дълго време след това са останали влажни /мазетата не са циментирани, нямат замазка на пода/. Първоначално са си помислили че влагата е от дъждовете, но отпосле когато дъждовния период преминал, влагата си останала.
Изводите които си направили е че канализацията им е счупена и това е причината влагата да не изчезва. Тяхното заключение е било че канализацията е за ремонт. Започнали от фирмите за отпушване на канали в София които извършват и ремонт на канали, попадайки на нас.

Ето какво установихме след посещението:
Блоковата канализация е заустена със скок в първа ревизионна шахта извън имота, която е зидана с червена единична тухла. Вътрешните шахти на подземните канали са разбити и са за ремонт. Всичко това означава че за да избие водата в мазето е минал дълък период от времето след като канала се е запушил, а това от своя страна има следното значение. Когато ревизионните шахти за отпушване на канали не са подмазани, и канала се запуши, фекалната вода първо нахлува през отворите в основата на сградата и докато не я напълни не може да излезе през шахтите, за да се установи запушването. Единствения начин да се забележи че канала не е наред е по миризмата и веднага трябва да се отвори капака на шахтата за да се види дали е запушен.

В описания случай, отпушването на канала е станало след като основите са се напълнили и чак тогава водата е излязла през шахтите и за това влагата не се махнала. В такива случаи не е необходимо да се извършва ремонт на канализацията а само да се отстранят дупките в шахтите и да се измаже добре.
Предлагаме и извършваме ремонт на канали в София.

2 мнения по „Отпушване на запушени канали София

  1. Здравейте, живеем в гр. Пловдив и имаме сериозен проблем с канализацията ни, която мине не мине два три месеца и ни се запушва. Последния път когато се запушихме, фирмата ни каза, че сме за ремонт. Вие извършвате ли тези услуги? Може ли да ни дадете приблизителна оферта за ремонта?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *