Фирма за отпушване на канали София

портативна машина за малки каналиДобре дошли в нашата страница за отпушване на канали София. Фирмата ни има дългогодишен натрупан опит при отпушването на каналите в София, разполагаме с професионална техника за инспекция  на каналната мрежа. Ако сте от София и вашият канал  вече е запушен, попадайки на нашият сайт за отпушване на канали София вие вече сте открили майсторите, които ще разрешат проблема ви професионално и бързо, при положение, че ни се обадите и договорим час и ден удобен за вас.

Предлагаме и аварийно отпушване на канали в София, при положение, че проблема не търпи отлагане, при такива случаи действаме експресно за отстраняване на аварията. Нашата услуга се извършва посредством машина за отпушване на канали немско производство, но разполагаме и с друга техника в зависимост от запушването. За всички въпроси свързани с вашата канализация сме готови да ви консултиране и дадем ценни съвети.  Дали вашата тоалетна се е запушила или мивката, или пък каналите в банята, все едно, ние ще ги задействаме да проработят на пълни обороти, но след това и вие трябва да положите усилия като бъдете по предпазливи и  не изхвърляте отпадъците си там, където не е мястото им.  Така няма да ви се налага да търсите отново нашите услуги за отпушване на канали София.

Услугата ни отпушване на канали София можете да ползвате и в почивните дни.

 

6 мнения по „Фирма за отпушване на канали София

  1. Имам запушен канал в София, който на около 18 метра от къщата влиза в шахта. Шахтата е пълна, но проблема е, че тя се намира под метален контейнер и на практика няма нормален достъп до нея. Идваха ваши колеги да отпушат канализацията, но не можаха да преминат през шахтата, като работиха през един отвор на тръбата преди шахтата. Пролуката между контейнера и капака на шахтата е около 50 см. Можете ли да отпушите шахтата и какво ще ми струва?

    • Здравейте, щом като колегите не са свършили работа от отвора, значи трябва да се опита от ревизионната шахта да се отпуши канала. Много е важно колко е дълбока тази шахта и дали ще може да се подведат инструментите, като се намери изходната тръба. Дайте си адреса или се свържете с нас по телефона за да видим какво може да се направи.

  2. Здравейте, домоуправител съм на жилищна сграда в София и имаме следния проблем, преди време нямахме топла вода, като предположихме, че тръбите са запушени и се обадихме на топлофикация. Те дойдоха и смениха част от тръбите в абонатната, но пак нямаме топла вода и съответно ни казаха, че проблема си е наш и да си търсим фирма за отпушване на тръби. Тръбите са ни сменени с пластмасови, вие можете ли да ги отпушите? Благодаря Христов.

    • Здравейте, нашата фирма е за отпушване на канали, но не и водопроводна инсталация. Ако обаче имате някъде по инсталацията монтиран филтър най вероятно е той да е запушен. Тези филтри имат гайка за развиване и от там се почиства цедката. Желаем ви успех!

  3. Привет, имам запушен канал в къща на 70 км от София, ще може ли да дойдете и каква ще е цената? Благодаря предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *